Welkom bij Atelier Vanduca

"Atelier Vanduca" is in 2000 opgericht door Christophe Van Houtvin en voortgevloeid uit "Inlijstingen Vanduca" in Hasselt dat in 1974 werd opgericht door zijn ouders Chris Van Houtvin & Suzanne Dupont. Zijn vrouw Eline Moustie is ondertussen ook gepassioneerd door het inlijsten en het vergulden.

In ons atelier is er een ruime keuze aan kwaliteitslijsten, passe-partouts en ophangsystemen voor kunstobjecten. Wij denken in de eerste plaats mee met de klant en zoeken naar de perfecte match tussen de stijl van het kunstwerk/object en de omgeving waarin de lijst terecht zal komen. Zo komen we meestal met onverwachte en erg creatieve oplossingen voor de dag.

Traditionele en hedendaagse beschadigde kaders, spiegellijsten en schilderijen worden op ambachtelijke wijze in het eigen atelier behandeld en gerestaureerd met gebruik van authentieke materialen.

Onze opdrachtgevers zijn naast particulieren ook kunstgalerijen, antiquairs, musea, kerken, openbare instanties, gemeenten...

Wij vinden het een meerwaarde dat alle werken worden uitgevoerd in ons eigen atelier, door de mensen waarmee u contact heeft in de winkel. Uiteraard kunt u bij ons steeds terecht voor vrijblijvend advies, daarnaast geven we u steeds de juiste prijs op voorhand, hetgeen aangenaam is voor alle partijen.

Contacteer ons

Atelier Vanduca
Tongersesteenweg 160
B-3730 Hoeselt - Werm

+32(0)12.45.75.25
info@ateliervanduca.be

Openingsuren

Maandag: 13u00 tot 18u00
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 13u00 tot 18u00
Vrijdag: 13u00 tot 18u00
Zaterdag: van 9u00 tot 13u00

"Wij maken graag tijd voor U buiten onze reguliere openingsuren. Maak hiervoor telefonisch een afspraak.
Voor advies aangaande stukken die moeilijk te transporteren zijn, komen wij graag aan huis voor bespreking van de mogelijkheden."

 

Christophe & Eline
LEES MEER

Inlijstingen

Wij verzorgen al uw inlijstingen van tekeningen, schilderijen, gravures, etsen, aquarellen, handwerken, posters en foto's. Ook voorwerpen lijsten we geregeld in.

LEES MEER

Restauraties

Kunstwerken zijn vaak in slechte staat door veroudering, door het gebruik van niet-zuurvrije materialen, verkeerd uitgevoerde restauraties, ...
 

LEES MEER

Vergulden

We kunnen verschillende methodes, afhankelijk van het gewenste resultaat en de toepassing, van vergulden met bladgoud, witgoud of bladzilver onderscheiden.